2017-11-21 12:44:02• hírek • Oszkó Viktória

Könnyebb balesetek a megyében

Több olyan baleset is történt Szatmár megyében november 20-án, amely során személyi sérülések is történtek.

November 20-án a Szatmár Megyei Közlekedési Rendőrség jelentése szerin a 19-es úton Decebálon baleset történt, amelynek következtében egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszíni vizsgálatot követően a rendőrök megállapították, hogy a sofőr, egy 41 éves szatmárnémeti férfi nem adta meg az elsőbbséget egy 57 éves decebáli férfinek, aki szabályosan közlekedett egy mopeddel. A balesetet okozó férfi ellen eljárást indítottak.
 

Ugyancsak november 20-án, a 193-as úton Pálfalván baleset történt, egy ember meg is sérült. A balesetet az okozta, hogy egy 69 éves kiskolcsi nő ki akart kerülni autójával egy buszt, de nem bizonyosodott meg afelől, hogy biztonságosan kikanyarodhat annak háta mögül. A hátulról érkező autós, egy 46 éves férfi viszont előzésbe kezdett, mire a nő kifordította autóját az útra. Az ütközést nem tudták elkerülni, a nő autójával a busznak csapódott, és könnyebb sérüléseket szerzett.
 

Amacon is baleset történt. Egy 35 éves amaci férfi gázolt el egy 55 éves, szintén amaci nőt. Az idős hölgy olyan helyen akart átkelni az úton, ahol nem volt kijelölt gyalogátkelőhely, ráadásul körbe sem nézett, így az autó sofőrje nem tudta elkerülni az ütközést. Az asszony könnyebb sérüléseket szenvedett. 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: